Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αφιερωμένο στο μονάκριβό μου αυτοκίνητο Daewoo Matiz και στα παιδικά μου όνειρα .....

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010













14 σχόλια:

ΑΝΘΗ είπε...

Καλημέρα ΜΑΤΙΖ!

Πολύ όμορφη η ιστορία σου, αλλά εφόσον θέλεις να την παρουσιάσεις σε ενότητες, πρέπει να αφήνεις μια νότα περιέργειας-αγωνίας (σασπένς) στον αναγνώστη, ώστε να δημιουργείται το κίνητρο να συνεχίσει το διάβασμα.
Η συγκεκριμένη ιστορία θα μπορούσε από μόνη της να αποτελεί μια ανεξάρτητη ιστορία.
Ευλογημένη Κυριακή!

MATIZ είπε...

Χαίρετε αγαπητή Ανθή σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου , θα το προσπαθήσω αμέσως να αφήσω σασπένς και αγωνία σε ευχαριστώ!! και πάλι τα λέμε !

Mysteri planet είπε...

Καλημέρα καλέ μου φίλε ΜΑΤΙΖ Περιμένω τη συνέχεια, ένας καλός τρόπος να μας αφήνεις σε αγωνία είναι κάπου πάνω στη δράση να σταματάς στο φινάλε έτσι δημιουργείται αγονία .

Τα λέμε στη συνέχεια !

Mysteri planet

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Χαίρετε φίλε μου ΜΑΤΙΖ περιμένω τη συνέχεια της ιστορίας ....

Ωραίο και πρωτότυπο αυτό που κάνεις!

Να είσαι πάντα καλά αγαπητέ !


ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

MATIZ είπε...

Σας ευχαριστώ καλή μου φίλοι πραγματικά μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω !

Ορθόδοξος1980 είπε...

Γειά σου φίλε μου ΜΑΤΙΖ.Αν και παιδίκο το βιβλιαράκι και η ιστορία που μας παρουσίασες, έχει ενδιαφέρον και σε μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση.Ολά όμορφα,τα βρίσκω και περιμένω τη συνέχεία φίλε.
Σε λίγο θα φτίξω και το αφίερωμα που μου ζήτησες για την δεκαετία του 1980. Θα σε περιμένω για σχόλιο και για κουβεντούλα.
ΤΑ ΛΕΜΕ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

MATIZ είπε...

Σε ευχαριστώ ορθόδοξε 80 έλειψα για λίγο μα όλα θα βρουν τον δρόμο τους και βέβαια να το συζητήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως είμαι σίγουρος για σχόλιο και για κουβεντούλα.

MATIZ είπε...

Φως Ιλαρόν αγαπημένο με συγκινείς με το ευχάριστο αυτό δώρο σου είναι υπέροχο! Χαίρετε καλέ μου φίλε :-)

Ανδρέας Κόρκος είπε...

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές ! η κρίση δεν μας φοβίζει ποιο οικονομικά ! Χαρείτε ακόμα και τον περίπατο στο πεζοδρόμιο έχοντας ένα λίτρο νερό και λίγο πασατέμπο! Φάτε γύρο με σουβλάκι στην ακροθαλασσιά ! Απολαύστε τα πάντα και βάλτε τον εγκέφαλό σας να δουλέψει στην ανεμελιά !

Ανδρέας Κόρκος

MATIZ είπε...

Καλές διακοπές Ανδρέα ! Μάλλον αυτό έκανα και εγώ τελευταία και τα φόρτωσα στον Κόκορα ! :-)

akrat είπε...

καλημέρα

αναμένουμε την συνέχεια με αγωνία...

Ανώνυμος είπε...

αναμένουμε την συνέχεια :)

Ορθόδοξος1980 είπε...

Μπράβο φιλαράκο μου πολύ καλή ησυνέχεια της ιστορίας σου.Χαίρομαι που στις μέρες μας υπάρχουν άτομα σαν κι έσενα που έχουν ευαισθησίες και προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.Να είσαι πάντα καλά.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ.Τα ξαναλέμε

MATIZ είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου για τα καλά σου λόγια εξάλλου η Ιστορία του βιβλίου είναι 117 σελίδες πράγμα που σίγουρα θα κούραζε εμένα και εσάς , έτσι αφήνω αρκετή αγονία στο πάρετε το βιβλίο, θα τα πούμε μαι μία αυτοτελές ιστορία ...)

Αναγνώστες

Η ώρα είναι....

Η ώρα είναι....