Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αφιερωμένο στο μονάκριβό μου αυτοκίνητο Daewoo Matiz και στα παιδικά μου όνειρα .....

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Τα ορεινά χωριά του Τσιάνγκ Μαϊ


Ξαφνικά δεν είχα τη κάνω και είπα ας πάω ένα ταξίδι στον κυβερνοχώρο βρέθηκα στην Ταϊλάνδη , βρέθηκα στην κορυφή ενός απότομου μονοπατιού που διασχίζει τη ζούγκλα . Έπρεπε να αφήσω το Delorean και να συνεχίσω με τα πόδια το έκρυψα σε κάτι βράχια με λίγα κλαδιά . περπατώντας εντοπίζω αναβαθμίδες στις οποίες καλλιεργούν ρύζι και δέντρα κατάφορτα από μάνγκο .Περπάτησα λίγο ακόμα και έχω φτάσει στο χωριό της φυλής Λάχου , οι χωρικοί μόλις με είδαν κάπως παραξενεύτηκαν . Τελικά με σερβίρουν δείπνο από διάφορα φρούτα και κατεξοχήν μάνγκο και έπειτα τσάι . Αφού ξεκουράστηκα άρχισα πάλι να περπατώ, μετά από μεγάλη αλλά όμορφη διαδρομή , έφτασα στη φυλή Άκα ,συνάντησα τα χαμογελαστά κορίτσια τα οποία φορούσαν περίτεχνα στολίδια στο κεφάλι τους ακόμα και το μωράκι που είχαν στην αγκαλιά τους . Με φιλοξένησαν στην οικογένειά τους και πέρασα πολύ όμορφα . τελικά το επόμενο μεσημέρι άρχισα το ταξίδι της επιστροφής , αφού περπάτησα με πείσμα βρήκα και ένα όχημα κάρο με βόδια , με δύο χωρικούς ανταλλάξαμε λύγα λόγια και κατέβηκα κοντά στη ζούγκλα ,όπου το Delorean βρισκόταν περίπου μισή ώρα μακριά,περπάτησα σε ένα δύσβατο αλλά ασφαλές μονοπάτι με εντολή των χορικών και εδώ τελειώνει η περιπέτειά μου ήταν όντος ευχάριστη . Αν θέλετε και εσείς να πάτε στα ορεινά χωριά του Τσιάνγκ Μαϊ υπάρχουν ιστοσελίδες : www.toyrismthailand.org / www.chiangmai-chiangmai.com / www.ewsiam.com . Η συμβουλή μου να πάρετε μπότες γιατί κάποια μονοπάτια είναι δύσκολα ! Για σουβενίρ πήρα διάφορα ψάθινα που δεν βρείτε πουθενά αλλού .

3 σχόλια:

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Χαίρετε φίλε μου Jeims Doktor κάτι το διαφορετικό βλέπω στο μπλοκάκι σου και περιμένω συναρπαστικές ιστορίες, μου αρέσει η πρωτοτυπία αναμένω καλέ μου φίλε να είσαι πάντα καλά και καλή συνέχεια ....

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε καινούριε μου φίλε ενδιαφέρον τα ταξιδάκια σου με τη μηχανή του Χρόνου κάτι το πρωτότυπο.

.. Τι είναι το δωδεκάθεο ; Μήπως πηγάζει από τους Εβραίους Ταλμούδ, η έκπτωτη ; Αν θέλεις περνά από μπλοκάκι μου να τα πούμε !


Να είσαι πάντα καλά φίλε μου .

MATIZ είπε...

Καλωσορίσατε στον ονειροπαρμένο χώρο μου ,μόνο που δεν ξέρω που θα με βγάλει... Σας ευχαριστώ !

Αναγνώστες

Η ώρα είναι....

Η ώρα είναι....